Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů olivového oleje
- 300 gramů vepřového masa, bez kosti, např. ramínka, na kostky (3 x 3 cm)
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 300 gramů klobásy, na kolečka
- 350 gramů sekaných rajčat v plechovce, sterilovaných
- 450 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných
- 200 gramů vody
-
1
kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, masové - 1 čajová lžička červené papriky, sladké nebo pálivé
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3170 kJ / 757 kcal
- Białko
- 44.8 g
- Węglowodany
- 41.2 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1小时
Katův šleh
35 分钟
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Vepřenky
25 分钟
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 Std. 35 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1小时
Bramborový guláš s párkem
40 分钟
Fazolový guláš s klobásou
11h 25 min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 分钟
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Novoroční bramborový guláš
1h 5min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 分钟