Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 gramů mrkve (3 větší mrkve), na kousky
- 90 gramů kořenové petržele (1 větší petržel), na kousky
- 250 gramů hovězího masa bez kosti, předního, na kostky
- 250 gramů červené řepy (1 velká řepa), oloupané, na 1cm kostky
- 80 gramů jarní cibulky (cca 2 kusy), na kolečka
- 100 gramů kysaného zelí, na kousky
- 5 kuliček nového koření
- 5 sušených bobkových listů
- 1200 gramů vody
- 120 gramů brambor (2 větší brambory), oloupaných, na kostky
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1079 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolicový krém
30 min
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3h
Dýňový krém s kari
35 min
Turecká nevěstina polévka
50 min
Bramborová kari polévka
35 min
Valašská kyselica
45 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Kuřecí stew s kroupami
50 min
Kari coleslaw
10min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45 min
Salát z červené řepy
10min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 min