Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů uzeného masa, vepřového
- 3 ½ kusů rohlíků, napůl
- 200 gramů mléka
- 500 gramů kapusty, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 70 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 15 gramů oleje, plus extra na smažení
- 20 gramů másla, pokojové teploty
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 vejce
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- ¼ čajové lžičky majoránky, sušené
- 150 gramů strouhanky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2501 kJ / 597 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lečo
45 min
Velikonoční nádivka
1h 35min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Jablečný závin
1 godz. 20 min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 godz.
Lasagne s kysaným zelím
1h 50min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Květákovo-sýrové placičky
35min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Bramborové placky
12h
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Bramborové knedlíky se špenátem
1h 40min