Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů sýru parmazánu, na kousky (2-3 cm)
-
250
gramů pečiva, lehce staršího, na kousky (2-3 cm),
lub 250 gramů bílého chlebu, lehce staršího, na kousky (2-3 cm) - 80 gramů cibule, napůl
- 6 snítek čerstvé petržele, listy i stonky
- 25 gramů másla
- 200 gramů mléka
- 3 vejce
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 1000 gramů vody
- 4 kuřecí křidélka (cca 600 gramů)
- 200 gramů směsi zeleniny (např. mrkve, cibule, celeru), na kousky (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2117.8 kJ / 505.8 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 39.8 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1 Std. 15 Min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Rýže, vařená
25min
Drůbeží vývar
1h
Vařené brambory
30 min
Vařená jasmínová rýže
35min
Čirý zeleninový vývar
3 godz. 45 min
Bramboráky
45 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min
Bramborová kaše
50min