Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Křehké těsto
- 350 gramů hladké mouky
- 140 gramů másla, chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
- 70 gramů cukru
- 90 gramů vody
- 2 špetky soli
Náplň
- 400 gramů rebarbory, očištěné a oloupané, nakrájené na velmi malé kousky (0,5 cm)
- 300 gramů jahod, na kousky
- 120 gramů cukru
- 20 gramů vanilkového cukru, domácí výroby
- 30 gramů kukuřičného škrobu
- 1 žloutek
- 2 polévkové lžíce mléka
- cukr moučka, na pocukrování
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1236 kJ / 295 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rebarborový koláč
1sa 15 dk
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1h
Ořechový koláč s meruňkami
1h 30 min
Hruškový šlehačkový koláč
1sa 35 dk
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1h 20min
Tvarohové knedlíky s jahodami
50min
Rybízový koláč
2h 5 min
Povidlové buchty
2 Std. 10 Min
Švestkový koláč
1h 40 min
Bublanina s meruňkami
1h
Moravské koláče
3 Std.
Kynutý borůvkový koláč
1h 50min