Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Křehké těsto
- 350 gramů hladké mouky
- 140 gramů másla, chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
- 70 gramů cukru
- 90 gramů vody
- 2 špetky soli
Náplň
- 400 gramů rebarbory, očištěné a oloupané, nakrájené na velmi malé kousky (0,5 cm)
- 300 gramů jahod, na kousky
- 120 gramů cukru
- 20 gramů vanilkového cukru, domácí výroby
- 30 gramů kukuřičného škrobu
- 1 žloutek
- 2 polévkové lžíce mléka
- cukr moučka, na pocukrování
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1236 kJ / 295 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moravské koláče
3h
Kynutý borůvkový koláč
1 godz. 50 min
Mřížkový jablečný koláč
1h 25 min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Třený ovocný koláč
50 min
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25 min
Vánoční (adventní) věnec 2016
1h
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1h 20 min
Hruškový šlehačkový koláč
1h 35min
Tvarohové knedlíky s jahodami
50 min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1h
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1h