
Urządzenia i Akcesoria
低溫豬里肌
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 完整食譜
Składniki
-
黑胡椒粉1 小撮
-
鹽¼ 茶匙
-
豬里肌肉 ,切成兩段(約6公分長)250 克
-
水1950 克
-
油 ,少許
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
436.7 kcal /
1825.4 kJ
Białko
52.8 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
297.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan