
Urządzenia i Akcesoria
加里西亞狗鱈
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
狗鱈魚排 附皮,(每片厚度2-3公分)6 片
-
油 塗抹蒸盤用
-
鹽1 ½ 茶匙
-
馬鈴薯 去皮,切塊800 克
-
水400 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
洋蔥 切絲200 克
-
新鮮巴西利葉6 片
-
特級初榨橄欖油100 克
-
蒜頭 切片40 克
-
匈牙利甜紅椒粉2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
460 kcal /
1930 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

環遊世界異國料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan