
Urządzenia i Akcesoria
Sauce Tatare
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
Rapsöl zimmerwarm200 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Essiggurkerl halbiert50 g
-
Kapern, eingelegt15 g
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft3 Stängel
-
Estragonsenf15 g
-
Zitronensaft10 g
-
Eidotter2
-
Kräutersalz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Cayennepfeffer, gemahlen3 Prisen
-
Wasser1 EL
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
1911 kcal /
7995 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
208 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
2305 mg