Sauce Tatare

Sauce Tatare

4.5 268 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
400 g

Składniki

  • Rapsöl zimmerwarm
    200 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Essiggurkerl halbiert
    50 g
  • Kapern, eingelegt
    15 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    3 Stängel
  • Estragonsenf
    15 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Eidotter
    2
  • Kräutersalz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    3 Prisen
  • Wasser
    1 EL

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 1911 kcal / 7995 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 208 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Sód 2305 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...