Urządzenia i Akcesoria
Sauce Tatare
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
Rapsöl zimmerwarm200 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Essiggurkerl halbiert50 g
-
Kapern, eingelegt15 g
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft3 Stängel
-
Estragonsenf15 g
-
Zitronensaft10 g
-
Eidotter2
-
Kräutersalz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Cayennepfeffer, gemahlen3 Prisen
-
Wasser1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2305 mg
Białko
7 g
Kalorie
7995 kJ /
1911 kcal
Tłuszcz
208 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schnittlauchsauce
10 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
French Dressing
5 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 godz. 30 min
Smoked Salmon Roulade
1 godz. 55 min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Almkäsesuppe
25 min
Cocktailsauce
5 min