Risoto de salmão fumado e alho-francês

4.7 210 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

  • alho-francês cortado em pedaços
    200 g
  • manteiga
    50 g
  • arroz p/ risoto
    300 g
  • champagne ou espumante
    100 g
  • água
    840 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • sal
    ½ c. chá de
  • queijo-creme
    150 g
  • funcho só as folhas
    5 pés de
  • sumo de limão
    10 g
  • salmão fumado cortado em tiras
    200 g
  • pimenta preta
    1 pitada de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 524.4 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 1669.2 kJ / 399 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 46.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...