Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 油漬蕃茄乾
- 200 克 蔥, 切段
- 60 克 橄欖油
- 500 克 牛絞肉
- 60 克 清酒
- 30 克 味醂
- 50 克 糖
- 130 克 紅味噌
- 150 克 白味噌
- 100 克 罐裝蕃茄糊
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 676 kJ / 161 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 1.7 g