
Urządzenia i Akcesoria
牛肉蕃茄味噌麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 人份
Składniki
-
油漬番茄乾150 克
-
蔥 切段200 克
-
橄欖油60 克
-
牛絞肉500 克
-
清酒60 克
-
味醂30 克
-
糖50 克
-
紅味噌130 克
-
白味噌150 克
-
濃縮番茄泥100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
161 kcal /
676 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

稻村健司幸福日本料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan