Bundt cake de especias

Bundt cake de especias

4.3 53 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 raciones

Składniki

  • 1 cucharadita de mantequilla para untar el molde
  • 200 g de harina de repostería
  • 50 g de maicena
  • 8 g de polvo de hornear (1,5 cucharaditas)
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de canela molida
  • ½ cucharadita de jengibre molido
  • 1 cucharadita de azúcar vainillado
  • 300 g de nata (35% de grasa)
  • 4 huevos
  • 200 g de azúcar
  • 1 cucharada de azúcar glas (opcjonalnie) para espolvorear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5.89 g
Kalorie 1267 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 13.19 g
Błonnik 0.98 g
Węglowodany 40.23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...