香蒜辣椒豬肉與皺葉甘藍
TM5 TM6

香蒜辣椒豬肉與皺葉甘藍

(Brak ocen)

Składniki

  • 100 克 洋蔥, 切塊(約半顆)
  • 20 克 蒜頭
  • 15 克 橄欖油
  • 1 根 新鮮辣椒, 切片
  • 300 克 豬里肌肉, 切片(約2公分)
  • 400 克 甘藍菜, 切絲
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
878 kJ / 210 kcal
Białko
18.3 g
Węglowodany
7.3 g
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy