
Urządzenia i Akcesoria
香蒜辣椒豬肉與皺葉甘藍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約半顆)100 克
-
蒜頭20 克
-
橄欖油15 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 根
-
豬里肌肉 切片(約2公分)300 克
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
210 kcal /
878 kJ
Białko
18.3 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SIMONE北義家鄉味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan