
Urządzenia i Akcesoria
烤洋蔥溫沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
珍珠洋蔥 ,去皮4 顆
-
培根 ,切丁(約1公分)50 克
-
第戎芥末醬1 大匙
-
醋1 大匙
-
橄欖油10 克
-
楓糖漿1 大匙
-
味噌2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
-
新鮮綜合生菜 ,剝小塊60 克
-
玉米片 (辣味Doritos),壓碎15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
291 kcal /
1210 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan