
Urządzenia i Akcesoria
橙香菇菇沙拉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 人份
Składniki
-
橄欖油4 大匙
-
雪白菇 ,去根部,剝散50 克
-
鴻喜菇 ,去根部,剝散50 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
醋1 大匙
-
美乃滋¼ 茶匙
-
柳橙 ,只取果肉90 克
-
小蕃茄 ,切塊40 克
-
综合嫩葉沙拉 ,撕碎20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
520 kcal /
2179 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
61 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

行動沙拉BAR
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan