Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 大匙 橄欖油
- 50 克 雪白菇 ,去根部,剝散
- 50 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 醋
- ¼ 茶匙 美乃滋
- 90 克 柳橙 ,只取果肉
- 40 克 小蕃茄 ,切塊
- 20 克 综合嫩葉沙拉 ,撕碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2179 kJ / 520 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 5 g