印度風味白花菜麵包塔

印度風味白花菜麵包塔

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份

Składniki

  • 橄欖油
    4 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 1 ½ 大匙
  • 1 ½ 大匙
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 小茴香籽
    ¼ 茶匙
  • 咖哩粉
    2 ½ 茶匙
  • 白花椰菜,取小朵
    150 克
  • 培根,任一種類 ,切丁
    50 克
  • 紅蘿蔔 ,切絲
    40 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽切細絲
    5 克
  • 法國麵包 ,切小片
    3 片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 691 kcal / 2888 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 79 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...