
Urządzenia i Akcesoria
Radish Carpaccio with Cod
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
692.4 kcal /
2897 kJ
Białko
54.6 g
Tłuszcz
32.7 g
Węglowodany
44.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
897.1 mg