Urządzenia i Akcesoria
Radish Carpaccio with Cod
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
897.1 mg
Białko
54.6 g
Kalorie
2897 kJ /
692.4 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Power Muesli
25 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Sushi Waffles
1 godz. 30 min
Express Strawberries Dessert
5 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min