Urządzenia i Akcesoria
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil for greasing
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feederParmesan cheese cut in pieces that fit in feeder80 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
double cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
3521.3 mg
Białko
44.5 g
Kalorie
5475.6 kJ /
1308.7 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
47.7 g
Węglowodany
115.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Quick Bread Rolls
45 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min