Urządzenia i Akcesoria
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil for greasing
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feederParmesan cheese cut in pieces that fit in feeder80 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
double cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
3521.3 mg
Białko
44.5 g
Kalorie
5475.6 kJ /
1308.7 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
47.7 g
Węglowodany
115.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Root Vegetable Röstis
50 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 Std. 25 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min