
Urządzenia i Akcesoria
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil for greasing
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder80 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
double cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
1308.7 kcal /
5475.6 kJ
Białko
44.5 g
Tłuszcz
77 g
Węglowodany
115.3 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
47.7 g
Sód
3521.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Soy Dressing
5 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Mini chicken kyivs
45 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.