Urządzenia i Akcesoria
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 11 godz.
4 portions
Składniki
Biga
-
plain flour140 g
-
water room temperature120 g
-
dried instant yeast⅛ tsp
Dough
-
plain flour plus extra for dusting315 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water room temperature175 g
-
milk60 g
Topping
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
plum tomatoes, halvedSan Marzano tomatoes halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced60 g
-
garlic cloves2
-
lobster tails meat only, cut in small pieces2
-
fresh basil leaves only, shredded2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.5 g
Kalorie
2613 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Tart (TM5)
1 godz.
Three-milk Cake
2 godz.
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Wildberry Jam
1 godz.
Moroccan-spiced Butter
1 godz. 30 min
Sangria
10 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Chocolate syrup
20 min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 godz. 30 min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Egg Free Pasta
1 godz. 35 min
Gluten-free Pain au Chocolat
6 godz. 15 min