Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
TM6 TM5

Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio

4.9 (8 ocen)

Składniki

Biga

  • 140 g plain flour
  • 120 g water, room temperature
  • ⅛ tsp dried instant yeast

Dough

  • 315 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp dried instant yeast
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 175 g water, room temperature
  • 60 g milk

Topping

  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 300 g San Marzano tomatoes, halved
    lub plum tomatoes, halved
  • 1 tsp fine sea salt
  • 60 g unsalted butter, diced
  • 2 garlic cloves
  • 2 lobster tails, meat only, cut in small pieces
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, shredded

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2613 kJ / 621 kcal
Białko
19.5 g
Węglowodany
88 g
Tłuszcz
19.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy