Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cimette di broccoli
- 5 g di erba cipollina fresca
- 3 uova
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di farro
- 90 g di latte
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 610 kJ / 145.8 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 201.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Pop corn di patate
1 godz. 30 min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1 godz.
Ghiaccioli tricolore
7 Std. 15 Min
Gnocchi di broccoli
1 godz.
Banana bread
1 godz. 50 min
Torta di carote e cioccolato
Brak ocen
Polpette tonno e Pak choi
45 min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1 godz.
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35min
Contorno di patate americane speziate
45 min
Polpette di cavolo viola
1 godz. 30 min