Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili

Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili

3.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
30 pièces

Składniki

  • d'eau et 2 c. à soupe
    315 g
  • de pousses d'épinards
    140 g
  • de farine
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • gousses d'ail
    4
  • de gingembre frais
    4 cm
  • oignon coupé en deux
    1
  • carotte en tronçons
    1
  • d'huile de sésame
    2 c. à soupe
  • de tofu soyeux
    120 g
  • œuf
    1
  • de fécule de maïs mélangée avec 1 c. à soupe de sauce de soja foncée, et 1 c. à soupe
    15 g
  • de vinaigre de riz
    25 g
  • de cassonade
    25 g
  • de vin de riz de Shaoxing
    1 c. à soupe
  • de pâte de piment
    1 c. à café
  • de flocons de piment séché
    1 c. à café
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 469 kcal / 1973 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...