![Pains au yaourt orientaux Pains au yaourt orientaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/905740b4b679da97e46517633d2c0f1c/Derivates/84ef7caf5bb5e987e8bcd057d362f7b8893aa602.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de farine T55, pour fariner
- 250 g de yaourt nature
- 6 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 645 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batbout au fromage
30 min
Msemen
40 分钟
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Muffins anglais
4h 10min
Pides aux trois fromages
1h 40min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pains batbout marocains
1h
Dinner rolls anglais
3h 35 min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Pitas libanaises
2h 20 min
Pitas grecques
2 Std. 55 Min
Pains pogaca turcs
2 Std. 40 Min