Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 180 g de boisson végétale à l'amande
- 45 g de jus de betterave
- 25 g d'huile végétale
- 280 g de farine d'épeautre
-
10 - 20
g de miel (opcjonalnie)
lub 10 g d'édulcorant liquide spécial cuisson, type stévia (opcjonalnie) - 1 c. à café de levure chimique
- beurre, pour le gaufrier
- mascarpone, pour la finition
- noix de coco râpée, pour la finition
- fruits rouges frais variés, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1967.3 kJ / 470.2 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 74.2 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 217.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Beurre de graines de citrouille
35 Min
Cupcakes à la vanille
20 min
Fondant au chocolat
40 min
Lait d'amande épicé
Brak ocen
Fondant au chocolat
40 min
Gâteaux aux framboises à la pulpe d'amande
50 menit
Tarte amandine aux poires
2j 30 menit
Crème aux noisettes, chocolat noir et dattes
20 min
Boisson et pancakes aux cacahuètes
8 Std. 55 Min
Blondies au chocolat et aux noisettes
45 Min
Moelleux banane coco chocolat
20 min