
Urządzenia i Akcesoria
雞肉湯河粉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水3600 克
-
越式河粉 ,乾燥240 克
-
新鮮綠豆芽150 克
-
香菜 ,梗和葉分開30 克
-
整粒黑胡椒3 - 4 粒
-
八角1 粒
-
肉桂棒 ,(1 小塊)2 克
-
棒棒腿 ,(約3支)350 克
-
紅蔥頭 ,去皮,剖半30 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
魚露 ,依個人口味調整30 - 40 克
-
檸檬 ,切角,擠汁用1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
409.4 kcal /
1713.1 kJ
Białko
22.4 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
58.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
1804.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一起露營趣
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan