雞肉湯河粉

雞肉湯河粉

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 3600 克
  • 越式河粉 ,乾燥
    240 克
  • 新鮮綠豆芽
    150 克
  • 香菜 ,梗和葉分開
    30 克
  • 整粒黑胡椒
    3 - 4 粒
  • 八角
    1 粒
  • 肉桂棒 ,(1 小塊)
    2 克
    桂皮
  • 棒棒腿 ,(約3支)
    350 克
  • 紅蔥頭 ,去皮,剖半
    30 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 魚露 ,依個人口味調整
    30 - 40 克
  • 檸檬 ,切角,擠汁用
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 409.4 kcal / 1713.1 kJ
Białko 22.4 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 58.3 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 1804.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...