Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

雞肉湯河粉
TM6

雞肉湯河粉

(Brak ocen)

Składniki

  • 3600 克 水
  • 240 克 越式河粉 ,乾燥
  • 150 克 新鮮綠豆芽
  • 30 克 香菜 ,梗和葉分開
  • 3 - 4 粒 整粒黑胡椒
  • 1 粒 八角
  • 2 克 肉桂棒 ,(1 小塊)
    lub 桂皮
  • 350 克 棒棒腿 ,(約3支)
  • 30 克 紅蔥頭 ,去皮,剖半
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • 30 - 40 克 魚露 ,依個人口味調整
  • 1 顆 檸檬 ,切角,擠汁用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1713.1 kJ / 409.4 kcal
Białko
22.4 g
Węglowodany
58.3 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
5.8 g
Sód
1804.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy