
Urządzenia i Akcesoria
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
de parmesan (opcjonalnie) en morceaux (2-3 cm)40 g
-
d'eau600 g
-
d'ajvar (voir conseil)330 g
-
de crème100 g
-
de bouillon de légumes en pâte1 c. à café
-
de sel fin¼ de c. à café
-
de pâtes sèches ex. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
de poireaux en rondelles (5 mm)200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
668 kcal /
2794 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
103 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repas du soir
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria