Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base de galletas
- 200 g de galletas digestive
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Relleno
- 5 hojas de gelatina
- 150 g de chocolate blanco
- 600 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de queso cremoso
- 80 g de azúcar
Gelatina de miel
- 4 hojas de gelatina
- 340 g de agua
- 30 g de azúcar
- 40 g de miel
- 10 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2545 kJ / 608 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 49.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 268.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2 Std. 50 Min
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3h 30min
Tiramisú a la naranja
6h 25min
Tarta gijonesa
4 Std.
Cheesecake tricolor
4 godz. 30 min
Crema de galletas al caramelo
4h 15min
Torrijas con crema pastelera tostada
40 min
Flan de queso cremoso
5 godz. 50 min
Flan de turrón
3 Std. 40 Min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min