Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 700 g de leche entera
- 120 g de yogur natural
- 250 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 810 kJ / 193 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 55.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur de vainilla en Varoma
13h 10min
Yogur de galleta maría
12h 30min
Yogur de coco y piña en Varoma
12h 15min
Yogur con arándanos en Varoma
13h 10min
Yogur natural en Varoma
12h
Yogur de frutos rojos
13 godz. 30 min
Yogur de avena y naranja
12sa 35 dk
Yogur con coulis de fresa y virutas de chocolate
13h
Yogur de frutos rojos
12h
Yogur de fresa
4h 15min
Yogur griego en Varoma
13h
Yogur de leche de cabra en Varoma
13h