
Urządzenia i Akcesoria
比目魚佐香草奶油
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
草蝦 去腸泥200 克
-
橄欖油60 克
-
白酒150 克
-
奶油20 克
-
洋蔥 切塊(5公分)150 克
-
新鮮茵陳蒿1 茶匙
-
蛤蜊高湯塊1 塊
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
比目魚片800 克
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
628 kcal /
2627 kJ
Białko
59.6 g
Tłuszcz
33.3 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jorge熱情西班牙
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan