Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 草蝦, 去腸泥
- 60 克 橄欖油
- 150 克 白酒
- 20 克 奶油
- 150 克 洋蔥, 切塊(5公分)
- 1 茶匙 新鮮香艾菊
- 1 塊 蛤蜊高湯塊
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 200 克 鮮奶油
- 800 克 比目魚肉片
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Białko
- 59.6 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Błonnik
- 0.9 g