
Urządzenia i Akcesoria
西班牙海味
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
魚高湯900 克
-
蒜頭1 顆
-
特級初榨橄欖油100 克
-
番茄 切塊3 顆
-
青椒 切塊60 克
-
紅甜椒 切塊30 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
魚肉片 切塊(約5公分)400 克
-
生白蝦 去腸泥,蝦頭蝦殼另外分開備用200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨400 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
白酒100 克
-
海鮮高湯塊(0.5L 的份量)1 塊
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
新鮮平葉巴西利 (opcjonalnie) 裝飾用20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
552 kcal /
1061 kJ
Białko
41.3 g
Tłuszcz
31.5 g
Węglowodany
21.3 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jorge熱情西班牙
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan