西班牙海味

西班牙海味

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 魚高湯
    900 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 特級初榨橄欖油
    100 克
  • 番茄 切塊
    3 顆
  • 青椒 切塊
    60 克
  • 紅甜椒 切塊
    30 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 魚肉片 切塊(約5公分)
    400 克
  • 生白蝦 去腸泥,蝦頭蝦殼另外分開備用
    200 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    400 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 白酒
    100 克
  • 海鮮高湯塊(0.5L 的份量)
    1 塊
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 新鮮平葉巴西利 (opcjonalnie) 裝飾用
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 552 kcal / 1061 kJ
Białko 41.3 g
Tłuszcz 31.5 g
Węglowodany 21.3 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...