Pionono de salmón

Pionono de salmón

4.5 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
18 unidades

Składniki

Bizcocho plancha
  • 2 huevos (M)
  • 30 g de azúcar
  • 60 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
  • 200 g de queso cremoso
  • 40 g de nata (35% de grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje
  • 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
  • 250 - 300 g de salmón ahumado en lonchas
  • 30 - 50 g de caviar para decorar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 193.3 mg
Białko 5 g
Kalorie 400 kJ / 95 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...