Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- mantequilla
- 300 g de harina de repostería
- 120 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- 130 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
Relleno
- 250 g de agua
- 1 sobre de gelatina en polvo sabor fresa o frambuesa (90 g)
- 400 g de queso cremoso
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2024 kJ / 484 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 47.1 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 220.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochón de plátano y gofio
1h 25 min
Bizcocho Victoria
1h 10 min
Tarta versátil de celebración
1h 30min
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Cobbler de caqui, pera y chocolate
45 min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 Std. 10 Min
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1h 10 min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1h
Brownie con nueces
1h 30min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15 min
Bizcocho de aceite de oliva
40 min