Wersje kompatybilne
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 mandarinas (solo la piel, en tiras)
- 250 g de avellanas
- 100 g de cacao puro en polvo
- 180 - 240 g de azúcar glas (y algo más para espolvorear)
- 150 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 180 g de agua mineral con gas
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1400 kJ / 334 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 4.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho con cuscús y fruta
1 Std. 50 Min
Bizcocho ligero con orange curd
1 Std. 15 Min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15 min
Tarta de naranja y coco vegana
3 Std. 30 Min
Bizcocho Victoria
1 Std. 10 Min
Bizcocho de pera con jengibre
1 Std.
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2h 10min
Tarta Sacher saludable
3 Std.
Coulant de chocolate
25 Min
Bizcocho de yogur (sin huevo)
50min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40min