Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 35 g de aceite de girasol
- 150 g de dados de beicon
- 200 g de cebolla en cuartos
- 45 g de mantequilla
- 70 g de harina de trigo
- 400 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso cheddar en trozos
- 200 g de maíz en conserva, escurrido
Masa
- 500 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de agua
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
Montaje y horneado
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 26.4 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 369.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15 min
Empanadillas de carne con aceitunas
1h
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1h
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Quiche esponjosa de queso
1h
Rollitos de lasaña con espinacas y beicon
1h
Tarta de ricota
4h
Triángulos de ajo
40 min
Fugazzeta rellena
1h
Pionono de Navidad
2h
Tarta salada de puerros
1h 10 min
Empanadillas de embutidos
2h