Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g de vino blanco seco
- 10 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de trigo
- 150 g de aceite de oliva
- 10 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 308 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 86.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de agua
3 Std.
Bocadillo de pan sin horno con ensalada de huevo
1 Std. 15 Min
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Panecillos de comino
30min
Pan de lino y patata
2h 45min
Bollitos para la cena
1h 40min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45min
Bartolillos
2 Std. 30 Min
Brioche relleno de jamón y queso
45min
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min
Panecillos de leche
4h 30min