Jalapeño Popper Dip

Jalapeño Popper Dip

4.9 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • Pepper Jack cheese or other spicy cheese, diced (2 cm)
    30 g
  • panko breadcrumbs
    15 g
  • onions quartered
    120 g
  • fresh jalapeño chillies stems removed, (3 whole, 3 halved)
    6
  • smoked bacon cut in pieces (2 cm)
    90 g
  • cream cheese
    450 g
  • artichoke hearts drained (1 x 400 g tin)
    220 g
  • mayonnaise
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 297 kcal / 1243 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...