Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 克 番茄乾 ,無糖
- 1500 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 350 克 乾義大利麵 ,直麵或細扁麵
- 12 克 蒜頭
- 45 克 橄欖油 ,多備一些淋油用
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 罐 罐裝油漬鮪魚
- 20 克 新鮮九層塔 ,將梗和葉分開,葉子切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2595.2 kJ / 620.3 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 86.3 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 897.9 mg