
Urządzenia i Akcesoria
風乾番茄鮪魚義大利麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
番茄乾 ,無糖140 克
-
水1500 克
-
鹽1 茶匙
-
乾義大利麵 ,直麵或細扁麵350 克
-
蒜頭12 克
-
橄欖油 ,多備一些淋油用45 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
罐裝油漬鮪魚1 罐
-
新鮮九層塔 ,將梗和葉分開,葉子切碎20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
620.3 kcal /
2595.2 kJ
Białko
31.3 g
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
86.3 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
897.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一起露營趣
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan