Urządzenia i Akcesoria
Capirotada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porciones
Składniki
-
4 bolillos secos en rebanadas (2 cm)
-
150 g de queso cotija
-
750 g de agua
-
400 g de piloncillo granulado
-
3 piezas de anís estrella
-
2 ramas de canela
-
1 cáscara de limón verde
-
100 g de pasas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
1520 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Atole de Nutella
15 min
Atole de guayaba
40 min
Agua de horchata
15 min
Gelatina de Tequila
1 godz. 30 min
Pan de elote
2 godz.
Agua de Horchata
10 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Champurrado
25 min
Agua de Guayaba con jamaica
15 min
Pay de queso
6 godz.
Atole de fresa
25 min