Urządzenia i Akcesoria
Capirotada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porciones
Składniki
-
4 bolillos secos en rebanadas (2 cm)
-
150 g de queso cotija
-
750 g de agua
-
400 g de piloncillo granulado
-
3 piezas de anís estrella
-
2 ramas de canela
-
1 cáscara de limón verde
-
100 g de pasas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
1520 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Atole de guayaba
40 min
Atole de canela
35 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Masa básica para tamales
1 godz. 30 min
Pan de elote
2 godz.
Tamales rancheros
2 godz.
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2 godz.
Champurrado
25 min
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.
Atole de fresa
25 min
Ponche
40 min
Atole de Avena
20 min