Légumes sautés

Légumes sautés

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 1 - 2 gousse(s) d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
    10 g d'huile végétale
  • 300 g de côtes de bettes ou autres légumes verts, coupés en lamelles (voir conseil)
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 151 kJ / 36 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...