Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 gousse(s) d'ail
-
20
g d'huile d'olive
lub 10 g d'huile végétale - 300 g de côtes de bettes ou autres légumes verts, coupés en lamelles (voir conseil)
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Salade de crudités
10min
Crème glacée aux fruits
5min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Sauce balsamique
10min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Cake choco-courgettes
1 Std. 25 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min