Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ c. à soupe sel
- 600 g eau
- 500 g piment rouge frais paré et coupé en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 150 g vinaigre de riz
- 1 - 2 c. à soupe sucre brun clair plus selon le goût
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 101.7 kJ / 24.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 890.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de rêve au chocolat et à l'avocat
15min
Coupelles au chocolat et beurre d'arachides
1h 5min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Miel épicé
10min
Radis d’hiver, agrumes et crème de cajou (Matthew Kenney)
15h 35min
Crème caramel
3 Std. 50 Min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min
Tarte aux pacanes à l'érable
1h 15min
Verrines de gâteau au fromage à l'ananas
3 Std. 50 Min
Biscuits Biscoff à l'avoine
30min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20min
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20min