高蛋白烤鸡蛋布丁
TM6

高蛋白烤鸡蛋布丁

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 橄榄油 ,防粘用
  • 150 克 硬质乳酪 ,如格鲁耶尔干酪、切达干酪、高达干酪,切小块
  • 6 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 40 克 牛奶
  • 2 汤匙 蛋白粉
  • ¾ 茶匙 盐
  • 2 小撮 现磨黑胡椒粉
  • 50 克 洋葱 ,切小块
  • 100 克 红甜椒 ,切小块
  • 100 克 冷冻豌豆
  • 20 克 橄榄油
  • 5 支 新鲜罗勒叶
    lub 5 支 欧芹叶

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1420.5 kJ / 339.5 kcal
Białko
20.2 g
Węglowodany
7.9 g
Tłuszcz
25.1 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Błonnik
2.1 g
Sód
787.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy