Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 莴笋 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
- 100 克 胡萝卜 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
- 2 茶匙 盐 ,约10克,腌制用
- 适量 饮用水 ,冲洗用
- 1 小撮 盐
- 2 根 葱 ,切葱花
- 25 克 油
- 10 克 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 869.6 kJ / 207.9 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 2455.6 mg