凉拌胡萝卜莴笋丝
TM6

凉拌胡萝卜莴笋丝

3.5 (4 oceny)

Składniki

  • 400 克 莴笋 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
  • 100 克 胡萝卜 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
  • 2 茶匙 盐 ,约10克,腌制用
  • 适量 饮用水 ,冲洗用
  • 1 小撮 盐
  • 2 根 葱 ,切葱花
  • 25 克 油
  • 10 克 麻油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
869.6 kJ / 207.9 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
12.2 g
Tłuszcz
18.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
4.8 g
Sód
2455.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy