Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 - 400 克 红薯 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
- 350 - 400 克 防风根 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
- 4 汤匙 橄榄油
- 2 汤匙 鹰嘴豆面粉
- 1 茶匙 盐
- 250 克 罐头番茄
- 10 克 新鲜罗勒叶
- 1 克 盐
- 150 克 马苏里拉奶酪 ,掰碎
- 8 - 10 去核黑橄榄 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1768.8 kJ / 422.8 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 1194.2 mg