Spagnolette siciliane

Spagnolette siciliane

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pezzi

Składniki

Ripieno alla ricotta
  • di zucchero
    230 g
  • di ricotta di pecora ben scolata dal siero
    500 g
  • di cannella in polvere + q.b.
    1 - 2 pizzichi
  • di gocce di cioccolato fondente
    150 g
  • di acqua
    1000 g
Impasto di pasta Savoiarda
  • di zucchero
    300 g
  • uova
    4
  • di bicarbonato di sodio
    1 pizzico
  • di farina tipo 00 + q.b.
    500 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 235.4 kcal / 984.9 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 45.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 29.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...