Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 20 克 油
- 10 克 咖哩粉
- 250 克 帶殼蝦 ,剪去蝦嘴和蝦鬚,去除腸泥
- 10 克 魚露
- 100 克 優酪乳 ,無糖
- 蘿蔓生菜
- 麵包屑
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 508.3 kJ / 121.5 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 563.8 mg