Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 110 克 紫地瓜 ,去皮切片,約1.5公分,(約1 根)
- 520 克 牛奶
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 878.6 kJ / 210 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 160.7 mg