
Urządzenia i Akcesoria
南薑椰汁雞湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
椰奶400 克
-
南薑 斜切片(每片厚約0.5公分)5 片
-
新鮮檸檬香茅 取白色根部,切段(約5公分),拍裂2 根
-
帶皮雞小腿300 克
-
椰糖5 克
-
紅蔥頭8 顆
-
水500 克
-
新鮮蠔菇12 片
-
新鮮紅辣椒 切片2 根
-
魚露20 克
-
檸檬葉5 片
-
檸檬汁30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
380 kcal /
1590 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
30.8 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A-TY 泰國媽媽味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan