Pinsa farcita

Pinsa farcita

4.9 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
2 pezzi

Składniki

Pre-impasto
  • di lievito di birra disidratato
    3 g
    7 g di lievito di birra fresco
  • di acqua
    350 g
  • di zucchero di canna
    10 g
  • di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
    300 g
Impasto
  • di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
    100 g
  • di farina di riso + q.b.
    75 g
  • di farina di soia
    25 g
  • di sale
    12 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    15 g
  • di acqua
    500 g
  • di succo di limone
    30 g
Terminare la preparazione
  • passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
  • di coppa di maiale
    150 g
  • di mozzarella di bufala scolata e a pezzi
    100 g
  • di rucola
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pezzi

Kalorie 1444 kcal / 6041 kJ
Białko 57.4 g
Tłuszcz 54.7 g
Węglowodany 194.5 g
Błonnik 28.3 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Sód 3671.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...