Urządzenia i Akcesoria
French Toast with Vanilla Sabayon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs3
-
ground cinnamon (opcjonalnie) plus extra for serving if desired½ tsp
-
vanilla bean paste3 tsp
-
granulated sugar135 g
-
whole milk310 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
unsalted butter, for fryingvegetable oil1 tsp
-
brioche bread (see tip)8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
414.9 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
2340 kJ /
559.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Keine Bewertungen
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 Std. 15 Min
Valentine's Marbled Cake
1 Std. 30 Min
Summer Fruit Smoothie
5 Min
Mince and Tatties
1 Std. 10 Min
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 Min
Unicorn Head Cake
3 Std.