Urządzenia i Akcesoria
French Toast with Vanilla Sabayon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs3
-
ground cinnamon (opcjonalnie) plus extra for serving if desired½ tsp
-
vanilla bean paste3 tsp
-
granulated sugar135 g
-
whole milk310 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
unsalted butter, for fryingvegetable oil1 tsp
-
brioche bread (see tip)8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
414.9 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
2340 kJ /
559.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8 godz. 25 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Vanilla Coffee Frappé
4 godz. 25 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Semolina Dumplings
1 godz. 40 min
Strawberry Milkshake
5 min
Spanish Seafood Rice
1 godz. 25 min
Caprese Omelette
30 min
Mac 'n' Cheese Muffins
1 godz.
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min