Urządzenia i Akcesoria
French Toast with Vanilla Sabayon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs3
-
ground cinnamon (opcjonalnie) plus extra for serving if desired½ tsp
-
vanilla bean paste3 tsp
-
granulated sugar135 g
-
whole milk310 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
unsalted butter, for fryingvegetable oil1 tsp
-
brioche bread (see tip)8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
414.9 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
2340 kJ /
559.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Watermelon Ice Lollies
12 godz. 10 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 godz.
Swiss Rösti (TM5)
Brak ocen
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 godz.
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10 min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min