French Toast with Vanilla Sabayon

French Toast with Vanilla Sabayon

3.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • medium eggs
    3
  • ground cinnamon (opcjonalnie) plus extra for serving if desired
    ½ tsp
  • vanilla bean paste
    3 tsp
  • granulated sugar
    135 g
  • whole milk
    310 g
  • egg yolks from medium eggs
    6
  • vegetable oil
    1 tsp
    unsalted butter, for frying
  • brioche bread (see tip)
    8 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 559.3 kcal / 2340 kJ
Białko 18.9 g
Tłuszcz 18.4 g
Węglowodany 77.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 414.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...