
Urządzenia i Akcesoria
義大利鮭魚方餃
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
雞蛋餃皮
-
蛋2 顆
-
低筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油1 茶匙
墨魚餃皮
-
粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)50 克
-
低筋麵粉 多備一些撒粉用50 克
-
墨魚汁3 大匙
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油1 茶匙
-
水 適量
內餡
-
橄欖油2 茶匙
-
新鮮鮭魚片100 克
-
黑橄欖5 克
-
瑪斯卡澎乳酪100 克
-
新鮮巴西利葉5 克
醬汁
-
橄欖油40 克
-
蒜頭 切碎2 顆
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨200 克
-
新鮮淡菜200 克
-
檸檬汁1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
657 kcal /
2751 kJ
Białko
26.4 g
Tłuszcz
33.9 g
Węglowodany
62.3 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pepe義大利廚房
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan