義大利鮭魚方餃

義大利鮭魚方餃

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份

Składniki

雞蛋餃皮
  • 2 顆
  • 低筋麵粉 多備一些撒粉用
    200 克
  • 1 茶匙
  • 橄欖油
    1 茶匙
墨魚餃皮
  • 粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)
    50 克
  • 低筋麵粉 多備一些撒粉用
    50 克
  • 墨魚汁
    3 大匙
  • 1 茶匙
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 適量
內餡
  • 橄欖油
    2 茶匙
  • 新鮮鮭魚片
    100 克
  • 黑橄欖
    5 克
  • 瑪斯卡澎乳酪
    100 克
  • 新鮮巴西利葉
    5 克
醬汁
  • 橄欖油
    40 克
  • 蒜頭 切碎
    2 顆
  • 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨
    200 克
  • 新鮮淡菜
    200 克
  • 檸檬汁
    1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 657 kcal / 2751 kJ
Białko 26.4 g
Tłuszcz 33.9 g
Węglowodany 62.3 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...