
Urządzenia i Akcesoria
義式牛肝菌菇番紅花燉飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭1 顆
-
奶油40 克
-
義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)320 克
-
白酒50 克
-
高湯 (牛肉或蔬菜口味)700 克
-
乾燥牛肝菌 (詳見要訣)150 克
-
番紅花1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
帕瑪森起士粉40 克
-
新鮮巴西利葉 裝飾用40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
589 kcal /
2468 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
92.7 g
Błonnik
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pepe義大利廚房
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan