義式牛肝菌菇番紅花燉飯

義式牛肝菌菇番紅花燉飯

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    1 顆
  • 奶油
    40 克
  • 義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
    320 克
  • 白酒
    50 克
  • 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
    700 克
  • 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
    150 克
  • 番紅花
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    40 克
  • 新鮮巴西利葉 裝飾用
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 589 kcal / 2468 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 92.7 g
Błonnik 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...