Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 顆 紅蔥頭
- 40 克 奶油
- 320 克 義大利米, 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
- 50 克 白酒
- 700 克 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
- 150 克 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
- 1 茶匙 番紅花
- 1 茶匙 鹽
- 40 克 帕瑪森起士粉
- 40 克 新鮮巴西利葉, 裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2468 kJ / 589 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 92.7 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 6.9 g