Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 250 g di farina tipo 0
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 199.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Maionese cotta
15 Min
Biscotti con semi di girasole
1h
Focaccia millebolle
28u.
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1 godz. 30 min
Grissini Rubatà
2óra 30p
La colomba perfetta
7h
Cornetto di Matera
4sa 30 dk
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Cracker al farro
2 godz.
Piadina (vegan)
45 min
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min