Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 250 g di farina tipo 0
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 199.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle noci al Varoma
3h 30 min
Crema ai biscotti Lotus®
10 min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Pane agli spinaci
3óra
Grissini intrecciati alla paprika
2óra 30p
Polpette di ricotta al sugo
50min
Ghee
20 min
Grissini Rubatà
2óra 30p
Maionese cotta
15 min
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Focaccia millebolle
28 Std.